HelloFlex neemt MatchQ over

HelloFlex heeft per 1 februari 2018 alle aandelen van MatchQ B.V. overgenomen. MatchQ is marktleider in Nederland op het gebied van preselectie tools. Met behulp van de online assessment tools van MatchQ kunnen recruiters niet alleen de “cost-per-hire” met 80% verminderen maar ook het “ongewenste vertrek” meer dan halveren.

Nardo Lambregts, CEO HelloFlex: “Met de acquisitie van MatchQ kunnen we de toegevoegde waarde van de HelloFlex cloud software voor onze klanten sterk verhogen. HelloFlex bestaat uit een suite van innovatieve recruitment en workforce management tools. Daar komen nu zelflerende online assessment tools bij. De resultaten van deze tools zijn adembenemend goed: de “cost-per-hire” daalt met 80% en het “ongewenste vertrek” wordt gehalveerd”.

Hajo Valk, partner MatchQ: “Wij zijn heel blij met deze overname, omdat HelloFlex ons toegang geeft tot meer dan 1.500 personeelsintermediairs en duizenden inleners. Onze tools integreren naadloos met het HelloFlex platform, wat een meerwaarde geeft voor onze klanten. Door de overname kunnen we ook internationaal actief worden, gebruik makend van het netwerk van HelloFlex in meer dan 90 landen”.

Bron: HelloFlex group, 31 januari 2018