HelloFlex group is verhuisd naar Amersfoort

HelloFlex group is verhuisd naar Amersfoort
HelloFlex group

HelloFlex group heeft een nieuwe huisvesting gevonden. De HRM software en services provider voor de flexbranche is verhuisd naar Textielweg 15 in Amersfoort.

Meer ruimte
HelloFlex focust zich al 20 jaar op de ontwikkeling van slimme software en services voor de flexbranche. De groei naar een groter kantoor is in lijn met de ambities van HelloFlex group. Nardo Lambregts, CEO: “Na een mooie tijd in onze Hilversumse kantoorvilla, hebben we in Amersfoort een karakteristiek pand gevonden dat past bij onze langetermijnvisie. We faciliteren onze groei met een ruim en goed bereikbaar kantoor waar we iedereen op een fijne manier kunnen ontvangen.”

HelloFlex group, nieuwe kantoorpand Amersfoort
HelloFlex group is nu gevestigd in een ruim industrieel kantoorpand Amersfoort.

Van harte welkom
Het pand heeft een herkenbare en karakteristieke bouwstijl en behuisde voorheen het laboratorium van medicinaal fabrikant Norit. HelloFlex group heeft het authentieke karakter van het pand behouden door veel industriële details te laten terugkomen. “Klanten zijn van harte welkom. We geven je graag een persoonlijke rondleiding wanneer je bij ons op bezoek bent”, aldus Lambregts.

Bron: HelloFlex group, 14 september 2020