Gun jouw business alle aandacht – wij verzorgen je backoffice

Gun jouw business alle aandacht – wij verzorgen je backoffice

Lennaert Groen
Lennaert Groen

HelloFlex Backoffice is jouw perfecte steun in de rug. Jij blijft juridisch werkgever en eigen baas.

In een arbeidsmarkt die gekenmerkt wordt door grote personeelstekorten wil je als uitzender of detacheerder al je tijd besteden aan je klanten, je kandidaten en hun vragen. De werving en begeleiding van personeel vraagt immers je volledige toewijding en aandacht. Je wilt tegelijk een betrouwbare partner zijn en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Dat is veel; het vraagt om een steun in de rug, backing met kennis van zaken.

Zit jij zo in de wedstrijd?
Dan verwelkomen wij jou! Wij bieden jou die perfecte ruggensteun met onze dienstverlening HelloFlex Backoffice.

Wanneer je kiest voor HelloFlex software, bieden wij jou deze extra keuzemogelijkheid. Zelf verlonen of dat uitbesteden is voor uitzenders een belangrijke afweging. Met HelloFlex Backoffice blijf je zelf juridisch werkgever en word je volledig ontzorgd in de backoffice.

Daarmee houd je niet alleen meer tijd over voor het contact met klanten en de werving van kandidaten. Het biedt nog meer voordelen. Een backoffice vraagt onderhoud. Door je backoffice uit te besteden draag je daar zelf geen kosten voor. In ons businessmodel bewegen de kosten namelijk op variabele basis mee met jouw omzetontwikkeling. Je kunt bovendien rekenen op een efficiënt werkproces en flexibiliteit.

Jouw voordelen
Je spaart tijd én je hebt vanaf dag 1 alle kennis en vaardigheden in huis. Dankzij deze samenwerking kun jij je qua kennis meten met de besten uit de markt, of je nu een beginnende of een ervaren speler bent. Je minimaliseert risico’s met de borging van wet- en regelgeving in de werkprocessen en de daarbij behorende controles. Dat hoef je niet meer zelf te doen; het wordt voor je gedaan. HelloFlex Backoffice helpt je zelfs met controles zoals de NEN 4400-1 en desgewenst de keuze voor het lidmaatschap van brancheorganisatie ABU of NBBU. Onze ervaren consultants denken met je mee.

Eigen regie
Jij houdt zelf de touwtjes in handen en blijft baas in eigen huis. Alle bedrijfsmatige beslissingen neem je zelf; jij behoudt het zelfstandig juridisch werkgeverschap en de juridische structuur van je organisatie. Jouw omzet loopt over je eigen winst & verliesrekening en je bepaalt zelf de parameters voor je kostprijs.

Klinkt te mooi om waar te zijn?
Nee hoor, het is common sense. Wij investeren in samenwerking.
Samen met jou zetten wij graag de schouders onder de uitdagingen van deze arbeidsmarkt.

Wil je hier meer over weten?
Ik vertel je er graag meer over. Neem contact met mij op:
Lennaert Groen, lgroen@helloflexgroup.nl, 06 11239296