Sneller schakelen, sneller groeien

  • 27 november 2018
  • 14:00 - 18:00
  • Porsche Centrum Leusden
  • +31 (0)35 646 4400

Sneller schakelen, sneller groeien met RecruitNow en HelloFlex

Op dinsdag 27 november organiseerden HelloFlex en RecruitNow een inspirerend event voor een selecte groep intermediairs actief in de flexbranche. De prachtige auto’s in Porsche Centrum Leusden vormden de perfecte setting voor ons thema van de dag: sneller schakelen, sneller groeien.

Na het warme ontvangst bij onze gastheer Porsche openden we het programma met een inspirerende sessie van RecruitNow over de digitale transformatie en de impact daarvan op de flexbranche en hedendaagse recruitment.

Best of class

In een Q&A sessie met RecruitNow CEO André Polderman en HelloFlex group CEO Nardo Lambregts deelden zij hun visie over belangrijke trends in de flexbranche. Een belangrijke ontwikkeling die werd belicht, is de steeds verdergaande digitalisering in de flexbranche.

Nardo Lambregts legt uit: “Samen met RecruitNow en andere gespecialiseerde partners creëert HelloFlex een unieke samenwerking tussen partijen die zich elk focussen op hun vakgebied. Daarmee ontstaat een soort best of class situatie waar vooral onze klanten optimaal van profiteren en in staat zijn om sneller te schakelen en te groeien.”

Sneller schakelen en sneller groeien in de praktijk

Tijdens de pauze was er tijd voor een klein hapje en drankje, maar ook zeker voor het bewonderen van de Porsche auto’s die ons omringden. Daarna vertelde Johan Doornenbal hoe Luba Uitzendbureau in staat is om tot wel 40% effectiever te werken door sneller te schakelen en slim in te spelen op de trends en ontwikkelingen in de markt.
Niet alleen door te werken met de juiste software oplossingen en online tools, maar ook door een “just do it” mentaliteit aan de dag te leggen. Een werkhouding die hij als CEO zelf in de praktijk toepast en al zijn medewerkers meegeeft.

Tot slot een kijkje onder de motorkap van Porsche

We sloten ons event af met een presentatie van Niels Boersma, vestigingsmanager van Porsche Centrum Leusden. Op een leuke en interactieve wijze deelde hij met ons hoe Porsche haar klanten optimaal weet te boeien en te binden. Van ballonvaarten en raceweekenden in Finland tot zelfs een trip en overnachting in een onderzeeër! Alles wat nodig is voor een unieke klantervaring en Porsche beleving.

Sneller schakelen, sneller groeien met RecruitNow en HelloFlex

13.30u: Ontvangst in Porsche Centrum Leusden

14.00u: Meer succes door een digitale transformatie in recruitment

15.00u: Sneller schakelen, sneller groeien met Luba Uitzendbureau

16.00u: Een kijkje onder de motorkap van Porsche

17.00u: RecruitNow en HelloFlex sneak preview

Organisatoren

Jochem Eerden

Manager Sales