Vind échte verbinding met de talenten van nu

22 september 2022 | 12:30 - 17:00u

Congrescentrum de Heerlickheijd van Ermelo

2022/09/22 12:30:00

Ontdek de kracht van talent engagement

  • Word zichtbaar en onweerstaanbaar

  • Zet je talenten optimaal in hun kracht

  • Verhoog het werkgeluk en je talentretentie


Laten we eerlijk zijn. Het is geen makkelijke tijd om in de staffing wereld te werken. Kandidaten vinden is moeilijker dan ooit en het valt niet mee om op te vallen in het geweld van aanbrengbonussen, startbonussen en torenhoge recruitmentfees. Tenzij je het rigoureus anders doet.

Op het EngageNOW Event geven we je daarvoor de handvatten. We laten zien hoe jij je talenten vindt, bindt en boeit met de kracht van engagement. Het resultaat: een krachtig en distinctief employer brand en gelukkige medewerkers die volledig in hun kracht staan. Meer sollicitaties, meer talentretentie, meer succes. Vind de sleutel tot échte verbinding op EngageNOW!

Een inspirerende middag met deskundige sprekers

We hebben een uitgebalanceerd programma samengesteld waarbij vier deskundigen vanuit verschillende invalshoeken hun licht laten schijnen op talent engagement. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor ontspannen en netwerken tijdens de pauze en borrel, waarbij rijkelijk is voorzien in hapjes en drankjes.

Dagprogramma:

 12.30 – 13.00  |  Inloop en ontvangst

 13.15 – 14.45  |  Deel I: Antal de Waij, Michiel Faasse

 14.45 – 15.15  |  Pauze

 15.15 – 17.00  |  Deel II: Hinke Leeflang, Ap Dijksterhuis

 17.00 – 18.00  |  Borrel

Heerlick ontmoeten in de Heerlickheid Ermelo

EngageNOW 2022 vindt plaats in Hotel en Congrescentrum de Heerlickheid van Ermelo. Dit elegante hotel ligt midden in het het prachtige natuurgebied van Nationaal Park De Hoge Veluwe, de ideale locatie om even te ontsnappen en om inspiratie op te doen.

Adres:

Hotel en Congrescentrum de Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van het hotel.

18976_6d8b272b00f51e1bfb5135bfa148b91a

Antal de WaijHet nieuwe vinden, binden en boeien

Antal de Waij

Antal de Waij heeft vrijwel zijn hele loopbaan gewerkt op het snijvlak van de oude en digitale economie. Hij was hoofd marketing bij diverse multinationale internetbedrijven. Sinds 15 jaar helpt hij organisaties met digitale strategie en contentmarketing.

Antal neemt je tijdens het event mee op reis in de wereld van talent engagement. Hij laat zien hoe communities en sociale netwerken zoals Instagram en TikTok aan de basis kunnen staan van innovatieve wervingsmethoden en het vinden, binden en boeien van (jonge) medewerkers. Ook neemt hij je mee in de ontwikkelingen op het gebied van virtual recruitment en laat hij zien hoe je dit zelf kunt toepassen.


Michiel FaasseDatagedreven recruitment

Michiel Faasse

Michiel was ruim 9 jaar actief in de recruitmentbranche, onder meer in de rol van Marketing Manager. Nu is hij Managing Director bij Expandior. “Wij helpen organisaties met hun transitie naar datagedreven werken, het verhogen van hun innovatiekracht en het verbeteren van hun productontwikkeling en product management.”

Michiel spreekt tijdens EngageNOW over het benaderen en wakkerschudden van kandidaten. Hij daagt je uit om de talenten van nu te prikkelen, en demonstreert hoe je dit kunt doen met een onweerstaanbaar employer brand en datagedreven recruitmentmarketing. Ontdek hoe jij je online recruitmentactiviteiten nog effectiever inzet!


Ap DijksterhuisWerkgeluk als verbindende factor

Ap Dijksterhuis

Ap Dijksterhuis – schrijver, spreker, ondernemer en hoogleraar (Radboud Universiteit) – geeft al meer dan 10 jaar zo’n 30 tot 50 lezingen per jaar. De meeste gaan over geluk, of specifieker, over werkgeluk. Maar hij praat ook over intuïtie, over creativiteit en over gedragsverandering.

Ap zoomt met zijn presentatie in op de essentie van werkgeluk. Hoe kun jij ervoor zorgen dat je medewerkers zich echt gelukkig gaan voelen in hun werk? Hoe ga je die zoektocht samen beginnen? En hoe creëer je hiermee de juiste voorwaarden voor een zinvolle en duurzame connectie tussen werkgever en werknemer? Al deze vragen komen aan bod in een zeer inspirerende en motiverende kennissessie.


Hinke LeeflangBenut je talenten optimaal

Hinke Leeflang

Hinke Leeflang is gediplomeerd psycholoog (Radboud Universiteit) en labelmanager bij MatchQ. Behalve haar wetenschappelijke achtergrond, heeft Hinke ook 13 jaar hands-on ervaring in de uitzendwereld als consultant en sales -en accountmanager binnen de Randstad Group.

Hinke laat tijdens haar presentatie zien hoe inzicht in werkgedrag de handvatten biedt voor gelukkigere en beter presterende medewerkers. Door te weten welk gedrag ontwikkelbaar is en welk gedrag juist niet, weet jij als werkgever hoe jij je medewerker het beste in zijn kracht kan zetten. Het netto resultaat? Tevreden medewerkers die optimaal presteren!


Nardo Lambregts

Dagvoorzitter en Co-CEO HelloFlex group

Nardo Lambregts fungeert op het EngageNOW Event als dagvoorzitter. Nardo is al sinds 2003 werkzaam bij HelloFlex group, dat hij heeft zien opbloeien tot een kleurrijke en dynamische verzameling bedrijven. Mede onder zijn hoede vormen de kernwaarden plezier, ambitie, betrouwbaarheid en respect de leidraad voor alle bedrijfsactiviteiten; waarbij plezier het absolute fundament is van engagement.