enjoy intelligent tools

Events 2017

HelloFlex Cup 2017

Voor het eerst organiseert HelloFlex group de HelloFlex Cup 2017. Dit golf event wordt gehost op een van de prachtigste banen van Nederland: Golfclub de Pan in Bosch en Duin. Meer informatie via Marcom.

People Lunch & Learn sessie

Tijdens de HelloFlex People Lunch & Learn sessies maak je kennis met de nieuwe HelloFlex tools. In de eerste interactieve sessie stond HelloFlex WorkFlow centraal. Bekijk de foto’s op Facebook. De volgende sessie staat gepland voor eind augustus.

HelloFlex Day

In het HelloFlex Day webinar hebben we je verteld over het laten groeien van je organisatie door processen te optimaliseren en slim gebruik te maken van onze HelloFlex cloud tools. Bekijk de video's.

Events 2016

Xdays 2016

Tijdens Xday focussen expert-sprekers zich op actuele onderwerpen die jou grip geven op een constant veranderende flexmarkt. De Xdays zijn kosteloos en kennisverrijking is gegarandeerd.

HelloFlex People Todays 2016

De inspiratiesessies van HelloFlex People Today staan in het teken van verrijking van kennis wat betreft wet- en regelgeving, cao’s, sales en boeien en binden van kandidaten. Deze events zijn exclusief voor bij HelloFlex People aangesloten intermediairs.

FlexNieuws seminars 2016

FlexNieuws organiseert jaarlijks verschillende kennisevents rondom actuele onderwerpen in de flexbranche, zoals privacy, payrolling, schijnzelfstandigheid. Tijdens deze events is er naast netwerken ook volop gelegenheid voor interactie met expert-sprekers.

CAOWijzer masterclasses 2016

Tijdens de masterclasses gaat onze deskundige per sector in op verschillende aspecten van de inlenersbeloning, maar ook de knelpunten die een juiste toepassing met zich meebrengt.

Sign masterclass 2016

Eenvoudig uitzenddocumenten ondertekenen doe je met de intelligente HelloFlex tool Sign! Tijdens dit event word je in vogelvlucht wegwijs met de tool.