enjoy intelligent tools

In het HelloFlex Day webinar hebben we je verteld over het laten groeien van je organisatie door processen te optimaliseren en slim gebruik te maken van onze HelloFlex cloud tools. Wil jij meer lezen over deze tools en de filmpjes van het webinar terugkijken?

HelloFlex organiseert diverse, veelal kosteloze events voor de flexbranche. Elk event is gebaseerd op een thema, waarbij experts zich focussen op actuele onderwerpen die jou grip geven op een constant veranderende flexmarkt. Zorg dat je onderstaande events niet mist, stay intelligent!

Events 2016

Xdays 2016

Tijdens Xday focussen expert-sprekers zich op actuele onderwerpen die jou grip geven op een constant veranderende flexmarkt. De Xdays zijn kosteloos en kennisverrijking is gegarandeerd.

HelloFlex People Todays 2016

De inspiratiesessies van HelloFlex People Today staan in het teken van verrijking van kennis wat betreft wet- en regelgeving, cao’s, sales en boeien en binden van kandidaten. Deze events zijn exclusief voor bij HelloFlex People aangesloten intermediairs.

FlexNieuws seminars 2016

FlexNieuws organiseert jaarlijks verschillende kennisevents rondom actuele onderwerpen in de flexbranche, zoals privacy, payrolling, schijnzelfstandigheid. Tijdens deze events is er naast netwerken ook volop gelegenheid voor interactie met expert-sprekers.

CAOWijzer masterclasses 2016

Tijdens de masterclasses gaat onze deskundige per sector in op verschillende aspecten van de inlenersbeloning, maar ook de knelpunten die een juiste toepassing met zich meebrengt.

Sign masterclass 2016

Eenvoudig uitzenddocumenten ondertekenen doe je met de intelligente HelloFlex tool Sign! Tijdens dit event word je in vogelvlucht wegwijs met de tool.